adminból berakott kép ide jön


A C sorozat egy robusztus s intelligens „llekkel” rendelkez gp, ami kpes forradalmastani a hagyomnyos takartsi technolgit. 
A leginnovatvabb technolgik hasznlatnak ksznheten, javult a felhasznli lmny, azaz a kezel kpes gy sszhangban lenni a gppel, hogy a lehet legtbbet kihozza belle, a mkdsi id optimalizlsval s a kltsgek cskkentsvel.
Az innovatv technolgia az optimlis teljestmnyt s a maximlis biztonsgot jelenti egyben. A C sorozat jellemzit s teljestmnyt nemcsak a mechanika adja, hanem a gp egy kimerthetetlen adatforrshoz 
kapcsoldik, ezrt knnyedebb teszi a padozatok tiszttst. Mindezt gy teszi, hogy szem eltt tartja s megrzi az autipar ltal inspirlt knyelmes vezetsi lmnyt, illetve jl tlthat 
knyelmi funkcikat biztost.  A C75, C85 s C100 padltisztt elrhet 2 tnyrkefs vltozatban, 75, 85 s 100 cm munkaszlessggel. C85 s C100 elrhet hengerkefs, srol-sepr  vltozatban, 85 s 100 cm munkaszlessggel


Innovci

1 / 6
2 / 6
3 / 6
4 / 6
5 / 6
6 / 6

 A rendkvl sokoldal C sorozat nagy terekre lett tervezve, szennyezdstl fggetlenl alkalmazhat, akr nagyon nehz krnyezetben is, belertve a nehzipari gyrak, raktrakat, bevsrlkzpontokat, ruhzakat s logisztikai kzpontokat.
A kszlk felszereltsge, valamint a rendelkezsre ll vltozatok s  opcik biztostjk a kezelknek a lehet legnagyobb rugalmassgot ahhoz, hogy a gpet tnylegesen hatkonny tegyk.
A srolgpnek kpesnek kell lennie arra, hogy alkalmazkodjon a terlet adta lehetsgekhez, kvetelmnyeihez, s mindenekeltt az zemeltethz, aki hasznlja.
A dnts a kezedben van! 
A rendelkezsre ll konfigurcik, opcik s tartozkok rendkvli lehetsget knlnak.

A C75/85/100 maximlis rugalmassgot biztost annak rdekben, hogy egy tkletes hatkonysggal mkd gppel dolgozhassunk, illetve megfeleljen a klnbz tiszttsi kvetelmnyeknek.
A C75/85/100 ktfle konfigurciban kaphat: Essential s Bright. Az "Essential" egy egyszerbben kezelhet gp, ami nlklzhetetlen minden olyan tiszttsi mvelethez, ahol elssorban kivl teljestmnyre kell sszpontostani.
A "Brigth" pedig egy gazdagabb konfigurcival rendelkezik, amely kpes optimlis teljestmnyt nyjtani, kombinlva a jelenlegi legfejlettebb technolgikat, ami ebben a kategriban ltezik


 
 
 
 

 
 
 
  *Hossztv takartgp brls s a takartgp rszletre trtn vsrlsa esetn, vegye fel a kapcsolatot rtkest munkatrsainkkal!
   
 

Értesüljön elsőként újdonságainkról, híreinkről hírlevél feliratkozással