onity elektronikus zárak
Onity elektronikus zárrendszer

Elektronikus zárrendszerek

Komplett megoldást kínálunk a szállodák, hotelek és panziók részére a kártyás hotelzártól, a mechanikus főkulcs rendszeren, szállodai szobaszéfeken, valamint a szobafelügyeleti rendszereken át a minibárokig.

ecylinder egyolvasós forgatógombbal Onity

Egyolvasós cylinder forgatógombbal

Kilincs választék az RFID cilinderekhez


Hogy megfeleljen napjaink tervezés tudatos szállodái növekvő elvárásainak, az Onity együttműködik a vezető hardver gyártó HOPPE csoporttal, hogy számos esztétikailag kellemes megjelenésű kilincset kínáljon, melyek minőség és tartósság szempontjából is magas szintet képviselnek.

Hogy megfeleljen napjaink tervezés tudatos szállodái növekvő elvárásainak, az Onity együttműködik a vezető hardver gyártó HOPPE csoporttal, hogy számos esztétikailag kellemes megjelenésű kilincset kínáljon, melyek minőség és tartósság szempontjából is magas szintet képviselnek. Az Onity így olyan átfogó ajtó-megoldást kínál a szállodák számára, mely stílustól függetlenül harmonizál a berendezéssel. Az 1952-ben alapított, napjainkban világszerte 2500 alkalmazottat foglalkoztató HOPPE csoport a piaci szegmens vezető ajtó és ablak kilincs szállítója, átfogó termék-palettával, széleskörű innovációs képességgel, a legfejlettebb technológiával.

A tartósságra mindig kiemelt figyelmet fordítanak. A HOPPE termékek számos teszten mennek át a hibátlan működés biztosítása érdekében, beleértve a statikus terheléses és tartóssági teszteket, a termék típusának függvényében. Ez túlmutat a szabványos teszteken és elvárásokon, hogy szorosan tükrözze a mindennapos behatásokat, amiket az eszköznek el kell viselnie.

Kilincs specifikációk


  • F69 szatén rozsdamentes acél kilincsek
  • EURO horony profil
  • Tengely mérete: 8 mm
  • 2 féle kialakítás, a gomb és kilincs vagy nagy címer (ideális felújítási projektekhez)
  • Ajtó vastagsága: 37-42 mm szabványos tartományban,más méretek esetén kérjük ellenőrizze a felhasználhatóságot
  • Quick-Fit csatlakozás, nincs szükség imbusz kulcsra


10 év működési garancia


SecuSan®, az új higiéniai szabvány


Számos egészségügyi probléma köthető fertőzésekhez, melyek 20-30%-a szigorúbb higiéniai ellenőrzéssel megelőzhető lenne.A SecuSan kilincsek olyan megoldást kínálnak, mely aktív védelmet nyújt olyan helyeken, ahol az emberek nagy számban fordulnak elő, legyen az kórház, szálloda, iskola, ipari vagy szabadidős létesítmény. A SecuSan segítséget nyújt a magas higiéniai szabványok biztosításához

A SecuSan egy speciális antimikrobiális felület a HOPPE fogantyúk számára, amely azonnal és tartósan elnyomja a mikrobiális növekedést. Teljesen karbantartás mentes és hosszú távon használható. Magas szintű hatékonyságát független laboratóriumi és gyakorlati tesztek is megerősítették, bizonyították, hogy a SecuSan több mint 99% -kal csökkenti a mikrobiális növekedést; már 5 perc után 60% -os csökkenés érhető el.

  • Azonnal irtja a baktériumokat
  • Megelőző hatás
  • Kopásmentes
e-cylinder egyolvasós

A SecuSan felületek ezüstionokat tartalmaznak, amelyek egy kerámia üveg hordozó rendszerbe vannak beágyazva. Az ezüstion lerombolja a baktérium sejtmembránját, ez leállítja a sejtek légzését és táplálkozását, megakadályozza a sejtosztódást.

Modell Gomb és kilincs (új ajtók) Nagyméretű címeres elrendezés Méretek (mm)

Amsterdam

e-cylinder forgatogombbal e-cylinder forgatogombbal e-cylinder forgatogombbal

Bonn

e-cylinder forgatogombbal e-cylinder forgatogombbal e-cylinder forgatogombbal

Dallas

e-cylinder forgatogombbal e-cylinder forgatogombbal e-cylinder forgatogombbal

Paris

e-cylinder forgatogombbal Paris e-cylinder forgatogombbal Paris e-cylinder forgatogombbal Paris

Trondheim

e-cylinder forgatogombbal Trondheim e-cylinder forgatogombbal Trondheim e-cylinder forgatogombbal Trondheim