onity Elektronikus szobaszéfek
Onity Elektronikus szobaszéfek

Elektronikus szobaszéfek

Onity szobaszéfek a biztonságos üzemelésért.

Onity szobaszéfek a biztonságos üzemelésért.

Az Onity csak szállodáknak tervezett széfeket gyárt, hogy ügyfeleink mindig biztonságban érezzék magukat. Széfjeink alapvetően különböznek a kereskedelmi forgalomban kapható széfektől, ennek lényege, hogy ezeket a széfeket erős, a megszokottnál nagyobb igénybevételre tervezték, fontos, hogy könnyű kezelhetősége miatt felhasználó barát. Két fő kategóriát különböztetünk meg az Onity széfeknél: az intelligens "Windows-os szoftverrrel" és memóriával ellátott rendszerszéfeket és az egyszerűbb, normál memóriás széfeket.
Széles méretválasztékuk lehetővé teszi, hogy akár szobánként a bútorhoz méreteihez igazítsuk a széf típusát.

Hogyan válasszunk széfet?

Néhány szempont a széfek kiválasztásához.

A szállodai széfek kapcsán a biztonságon és amachanikai védelmen túl több szempontot is figyelembe kell venni választáskor.

OS series szobaszéfek

OS100 szobaszéf

OS100

Digitális billentyűzettel ellátott széf – bármilyen költségkerethez

OS200 szobaszéf

OS200

Digitális billenytűzettel ellátott széf

OS500 szobaszéf

OS500

Továbbfejleszett formatervezéssel és digitális billentyűzettel

OS600 szobaszéf

OS600

Vendég kulcskártya interfész - digitális széf

OS600 szobaszéf

Széf programozó

Hordozható széf programozó

Útmutató széfek választásához


 • Minőség az Onity kizárólag szállodai minősítéssel ellátott széfeket gyárt. Fontos a megbízható működés, extra erős mechanika szállodáknak fejlesztve és az alacsony elemfogyasztás (elem élettartam 3-4 év).
 • Méret fontos, hogy a vendégei elvárásait kövesse. Városi szállodáknak Laptop méretet, komolyabb konferencia hoteleknek nagyobb suite, illetve business méretet ajánlunk.
 • Könnyű kezelhetőség a kezelő felület nagy és könnyen kezelhető, nagy digitális kijelzővel, amely a sötétben is világít, vagy fluoreszkál.
 • Üzemelés amennyiben a lehető legkevesebb gonddal akarja üzemeltetni széfrendszerét, úgy code-to-close technológiás széfet válasszon. Ez azt jelenti, hogy a vendégnek ne csupán egyszer kelljen a kódot beadni és utána egy gombbal zárni, hanem minden zárásnál a vendég üsse be az általa szabadon választott kódot, így elkerülhető a személyzet folyamatos terhelése az elfelejtett kódok miatt.
 • Karbantartás a legjobb, ha 4 darab sima ceruza elem biztosítja a széf elektromos ellátását, az Onity-nél ezek élettartama minimum 3 év. Az elemek cseréje könnyű, de csak a személyzet számára hozzáférhető, elemcsere alatt a széfek nem veszítik el a memóriájukat. A széfek moduláris felépítésűek ezért bármilyen rongálás esetén elég csak egy adott alkatrészt cserélni.
 • Mechanikus védelem 2 darab fúrásbiztos nemesacél záró rúd (1 darab nem elég) , anti-labyrinth mechanikával, védett speciális csavar fejekkel, megerősített széf ajtó kerettel.
 • Elektronikus védelem 500000 V-ig ellenáll az illetéktelen beavatkozásoknak.
 • Vésznyitás az Onity csak saját céleszközzel engedi a vésznyitásokat, nincs állandó master kód ami nyitja a rendszer összes széfjét mert az veszélyes. Fontos, hogy a vésznyitó egységekhez csak az arra jogosultak férhetnek hozzá, jelszóval védett és operátori szinteket kezel.
 • Mechanikus vésznyitás rendelhető bármely Onity modellhez, vezérkulcsozott védett profilos rendszerű kulcsok. A kulcsos nyitást is tárolja a memória.
 • Memória az Onity széfek letárolják az utolsó 500, illetve 1000 nyitást dátum szerint. Könnyen kiolvasható a kézi programozó segítségével, opcionálisan rendelhető az azonnali riport nyomtatáshoz hordozható mini printer.
 • Biztonsági blokkolás a széfjeinkben programozható, hogy hány rossz próbálkozás után tiltson le a széf és mennyi időre.
 • Bevételi forrás vannak olyan Onity széfrendszerek, amik rendelkeznek Front Office szoftverhez illeszthető széf szoftverrel, aminek köszönhetően a széfek kiadása azonnal jelentkezik a szállodai rendszerben (számla... stb.).