onity elektronikus zárak
Onity elektronikus zárrendszer

Elektronikus zárrendszerek

Komplett megoldást kínálunk a szállodák, hotelek és panziók részére a kártyás hotelzártól, a mechanikus főkulcs rendszeren, szállodai szobaszéfeken, valamint a szobafelügyeleti rendszereken át a minibárokig.

A rugalmas hozzáférés - menedzsment új Kulcsa


A beléptetési rendszernek költséghatékony módon kell lehetővé tennie a meghatalmazott személyzet szabad mozgását és más személyek belépésének megakadályozását. Az Onity megoldások nyújtják a megoldást zárási rendszerének problémamentes, megfizethető áron való kezeléséhez. Az elveszett kulcsok és mester kulcsok többé nem jelentenek problémát, ha rendelkezésére áll az Onity menedzsment rendszer.

Az Onity zárak és eszközök önállóak, és teljes körű szolgáltatásokat kínálnak anélkül, hogy drága vezetékekre kellene költenie. On-line rendszerekbe is Integrálhatóak sőt, az Onity megoldások képesek arra, hogy egyedi igényeinek megfelelően off-line és on-line eszközöket integráljanak. Onity rendszerek egy ajtót vagy akár egy teljes épülethálózatot biztosíthatnak; olyan területeken alkalmazzák, mint például az egyetemek, kórházak, lakóépületek, irodák és még sok más.Onity

Költségmegtakarítás

A kulcs vagy a mester-kulcs elvesztése esetén az új zárbetétek megvásárlásából és a kulcsrendszer megváltoztatásából eredő költségek gyorsan összeadódnak. Az Onity elektronikus reteszelő rendszerekkel ilyen soha többé nem fordul elő.

Onity

Megnövelt biztonság

Az elektronikus zárral rendelkező létesítmény az információk, eszközök és emberek nagyobb mértékű védettségét eredményezi, ezáltal növeli a hatékonyságot. Csak mutasson rá és kattintson, és eldöntheti, ki hova és mikor mehet!

Onity

Jobb szolgáltatás

Használja a multi-alkalmazás előnyeit, így kényelmesebb módon kínálhat további szolgáltatásokat. Minden felhasználónak szüksége lesz egy kulcskártyára!

Onity

Jobb kulcsmenedzsment

Bonyolult feladat a különböző épületek különböző kapuit nyitó ezernyi kulcs és mester-kulcs kezelése. Az elveszett, ellopott kulcsok pótlása, másolása egyszerűen lehetetlen. Az Onity megszünteti e létfontosságú rendszer kezelésének nehézségeit.

Onity

Kiváló összkép

Amikor az ügyfelek és látogatók az Onity elektronikus zárakat látják az ajtókon, ez kitörölhetetlen benyomást kelt az Ön létesítményében talált biztonság és ügyfélszolgálat minőségével kapcsolatban.

Onity

Profit Center

Használja ki az olyan új profittermelő eszközöket, melyeket a rendszerbe integrálhat, például automaták, másolási szolgáltatások, internet-hozzáférés stb.

Zártervezési koncepciók


Trillium sorozat

Bluetooth Smart logo
Trillium sorozat

Trillium Advance

Bluetooth Smart logo
Trillium sorozat

Kulcskártyás technológiák


Mágneskártya

Mágneskártya

 • Ellátja az elektronikus zárszerkezetektől elvárható összes funkciót
 • Újrakódolható
 • Nagyon költséghatékony
 • Az Onity mágneskártyák segítik a vak és látássérült embereket
 • Nem szabadalmas
Smart

Smart

 • Biztonságosabb
 • A zárak "Olvasás & Írás" funkciója lehetővé teszi a kétirányú kommunikációt és növeli a virtuális on-line rendszer teljesítményét (HT28 Smart & újraérvényesítő)
 • Nem szabadalmas
Érintésmentes Rfid

Érintésmentes RFID

 • Nem szükséges behelyezni a kártyát a zárba, intuitív és felhasználóbarát
 • “High-tech érintés”
 • Több kulcstípus: kulcskártya, matrica, karkötő ... Ideális gyógyfürdőkhöz és tengerparti üdülőhelyekhez
 • Nem szabadalmas

Onity minőségi zárrendszerek

Minőségi zárrendszereinket 3 technológiában kínáljuk: mágneskártyás, duál olvasós, közelítőkártyás. 2 design áll rendelkezésre, hogy megtalálják ügyfeleink a nekik megfelelőt: HT-Classic és az új Advance kétrészes zár. Széles kilincs és színválasztékkal állunk rendelkezésre, hogy bármilyen belsőépítészeti elvárásnak megfeleljünk.

CE logo DIN logo Bluetooth Smart logo Bluetooth Smart logo

A Legmagasabb Technikai és Biztonsági szint

BHMA logo

A legtöbb mágneskártyás zárrendszer rendelkezik a Builders Hardware Manufacturers Association (BHMA) / American National Standard Institute (ANSI) A156.25 grade 1 standardjával. Ez a világon a legszigorúbb minősítési rendszer, ami tesztek százait jelenti több keresztül. Ez garantálja az igazi minőséget éveken át.

Az Onity 1941 óta áll a szállodák rendelkezésére hotel zárrendszereivel.

Rendszereink világszerte ismertek és több, mint 4 millió hotelszobában használják 70 éve. Komplett megoldást kínálunk a szállodák, hotelek és panziók részére a kártyás hotelzártól, a mechanikus főkulcs rendszeren, szállodai szobaszéfeken, valamint a szobafelügyeleti rendszereken át a minibárokig.