onity elektronikus zárak
Onity elektronikus zárrendszer

Elektronikus zárrendszerek

Komplett megoldást kínálunk a szállodák, hotelek és panziók részére a kártyás hotelzártól, a mechanikus főkulcs rendszeren, szállodai szobaszéfeken, valamint a szobafelügyeleti rendszereken át a minibárokig.

Onity minőségi zárrendszerek

Minőségi zárrendszereinket 3 technológiában kínáljuk: mágneskártyás, duál olvasós, közelítőkártyás. 2 design áll rendelkezésre, hogy megtalálják ügyfeleink a nekik megfelelőt: HT-Classic és az új Advance kétrészes zár. Széles kilincs és színválasztékkal állunk rendelkezésre, hogy bármilyen belsőépítészeti elvárásnak megfeleljünk.

CE logo DIN logo Bluetooth Smart logo Bluetooth Smart logo

A Legmagasabb Technikai és Biztonsági szint

BHMA logo

A legtöbb mágneskártyás zárrendszer rendelkezik a Builders Hardware Manufacturers Association (BHMA) / American National Standard Institute (ANSI) A156.25 grade 1 standardjával. Ez a világon a legszigorúbb minősítési rendszer, ami tesztek százait jelenti több keresztül. Ez garantálja az igazi minőséget éveken át.

Az Onity 1941 óta áll a szállodák rendelkezésére hotel zárrendszereivel.

Rendszereink világszerte ismertek és több, mint 4 millió hotelszobában használják 70 éve. Komplett megoldást kínálunk a szállodák, hotelek és panziók részére a kártyás hotelzártól, a mechanikus főkulcs rendszeren, szállodai szobaszéfeken, valamint a szobafelügyeleti rendszereken át a minibárokig.