Onity logo

Együtt az ügyfelekért!

Mára az Onity piacvezető a szállodai kártyás zárrendszerek területén Magyarországon és a világon egyaránt.

A Kristó és Társa Kft. 2001 óta kizárólagos magyarországi képviseletét látja el az Onity international-nek. Cégünk kizárólagos forgalmazója, szervizpartnere és alkatrész ellátója a UTC amerikai cégcsoporthoz tartozó Onity SL. vállalatnak.
Kristó És Társa Kft. - Onity magyarországi képviselet

Cégvezetők

Bemutatkozás


A Kristó és Társa Kft. 2001 óta kizárólagos magyarországi képviseletét látja el az Onity international-nek.

Cégünk kizárólagos forgalmazója, szervizpartnere és alkatrész ellátója a UTC amerikai cégcsoporthoz tartozó Onity SL. vállalatnak.

Az Onity Korábban "Tesa Entry Systems" 1994 óta van jelen a magyar piacon és a legmagasabb színvonalon szolgálja ki partnereit, ennek köszönhetően már több, mint 80 magyarországi szállodában vagyunk jelen. Az anyacég 1941-ben kezdte meg működését, mechanikus zárak gyártásával. 1984-ben került sor az első mágneskártyás zárrendszer gyártására, ez volt a HT-10. Közel 15 fejlesztői munka eredményeként alakult ki a még ma is népszerű HT-24 -es zárrendszer. 2002-ben a mechanikus és az elektronikus zárrendszer divízió külön vált. A megújult cég az Onity. Az Onity teljes és kizárólagos jogutódja a "Tesa Entry Systems"-nek! 2004-ben az Onity a UTC cégcsoport tulajdonába került.

Néhány UTC cég: OTIS (liftek, felvonók), Carrier (klíma rendszerek), Pratt&Whitney (sugárhajtóművek), Sikorsky (vadász helikopterek)... stb.Hotel, szálloda biztonsági és kényelmi rendszerek

Copyright © 2017.
Kristó És Társa Kft. - Onity magyarországi képviselet